چند نکته مهم تغذیه ای برای روزهای سرد زمستان


ندا احمدی گفت: در فصل زمستان بیماری هایی با مزاج سرد و مرطوب مانند سرماخوردگی و سرماخوردگی (ترشحات از گلو) و سینوزیت بیشتر است. بنابراین باید از سبزیجات گرمتر مانند ریحان و شوید استفاده کرد. تا حد امکان از مصرف گوشت های سرد خودداری کنید و مصرف گوشت های گرم مانند بره بیشتر توصیه می شود.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: غذا باید به آرامی پخته شود. زمستان زمان خوردن غذاهایی است که به آرامی روی حرارت ملایم برای مدت طولانی پخته می شوند. این باعث می شود که مواد غذایی به اندازه کافی تجزیه شوند و در ماه های سردتر که گرمای زیادی در محیط برای تسریع متابولیسم نداریم، هضم را تسهیل می کند.

به گفته احمدی، غذاهایی که مایعات زیادی دارند و یا باید به مدت طولانی در مایع استنشاق شوند. آنها به عنوان خورش پخته یا سوپ مقوی مفید هستند. از آنجایی که زمستان فصل خشک است، این رژیم به حفظ رطوبت بیشتر در بدن کمک می کند.

احمدی گفت: در فصول سرد باید در وعده ناهار غذای کاملتر و در شب کمتر غذا خورد. در فصول گرم این روش باید معکوس شود.

دیدگاهتان را بنویسید