میوه های کپک زده نخورید!/ سمی هستند


وی با اشاره به اینکه معمولا در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می شود که طی 5 تا 8 روز تبدیل به لارو یا کرم می شود، افزود: این کرم های کوچک به یک سمت هسته می روند که روند آن بین 10 روز به طول می انجامد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در صورت عدم استفاده از حشره کش های مناسب در اکثر باغات بیش از 70 درصد آلبالوها آلوده به کرم هستند.

سهراب ادامه داد: کرم های موجود در میوه گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها خطری برای سلامتی ندارد.

وی توصیه کرد: گیلاس های آلوده به آفات و کرم ها معمولا روی آب شناور می شوند.

سهراب درباره کپک های خاکستری یا آبی که وارد هسته هلو می شود نیز توضیح داد: انواع کپک ها و قارچ هایی که وارد هسته هلو می شوند و تغییر رنگ می دهند، می توانند با تولید سموم، سلامت انسان را به خطر بیندازند.

وی گفت: کپک خاکستری یا سایر قارچ ها موادی هستند که در برخی از میوه های رسیده یافت می شوند. .

وی افزود: معمولا میوه هایی که روی درخت کپک می زنند به دلیل اینکه توسط شاخه به شاخه های عمیق بسته می شوند محل مناسبی برای ورود حشرات، کپک ها، قارچ ها و باکتری ها هستند.

دیدگاهتان را بنویسید